# Följ Eskilstuna city på våra sociala medier | Facebook Twitter Instagram

Marknad

Eskilstuna City FK har som ambitionen att bedriva en bra fotbollsverksamhet i Eskilstuna. Klubben har viljan att spela så högt upp i seriesystemet som möjligt och är därför helt beroende av stöd från kommun, frivilliga krafter, näringslivet och övriga.

Vår sponsorgrupp växer varje år och vi erbjuder en bra synbarhet samt jobbar på att utveckla konceptet att bli mer nätverksbyggande för att bygga lönsamma möten för dig.

De senaste åren har vi jobbat hårt för att hitta nya, egna intäkter, för att få fler ben att stå på. Vi arrangerar sedan tidigare www.kurirenbollen.se tillsammans med Eskilstuna United. 2015 var första året för www.parkenzoocup.se som i år blir större och som vi har för ambition att bygga ut från år till år.

Vi samarbetar med www.sportivepeople.se och hyr ut personal till företag där en del av vinsten går tillbaka till City. I december 2015 öppnade vi vår egen sportbutik på Årby IP och under våren 2016 kopplade vi en webbutik till Sportshopen, något som vi tror på mycket framöver. http://sportshopen.eskilstunacity.se/

Till sist kommer vi i år att starta en helt ny löpartävling i centrala Eskilstuna, www.eskilstunapartyrun.se. En stafett med fem deltagare i varje lag som innehåller hinder längs banan som är lika utmanande för deltagarna som underhållande för publiken. Den 27 augusti klockan 18.00 går startskottet. Gå in på hemsidan för mer information och för att anmäla ditt lag!

Som du ser händer det mycket och vill du vara med och stötta Eskilstunas fotboll och vårt mål att spela högre upp i seriesystemet, hör gärna av dig till oss!

Niklas Karlsson
 Säljare/Marknad
e-mail
Telefon: 070-746 78 75

Stefan Forsberg
Marknad
e-mail
Telefon: 070-241 70 15

016 - 51 67 02 | Årbygatan 4, 633 45 Eskilstuna | eskilstuna@city-fotboll.com | Org.nr. 818000-4742 | Copyright 2014 © Eskilstuna City FK | Byggd och Utvecklas av Prowa webb- och kommunikationsbyrå Frontier Theme