# Följ Eskilstuna city på våra sociala medier | Facebook Twitter Instagram

Brasse och amerikan debuterade

Citys brasse, Enrico Cardoso Nazaré, gjorde äntligen debut i Citytröjan. Enrico med meriter från bland annat allsvenska Djurgården och storklubben Vasco da Gama, där han vann Brasilianska Cupen och fick fira inför flera hundratusen lyckliga fans, gjorde sitt inhopp i mitten av den andra halvleken.

– Skönt att vara igång igen. Det var högre tempo än jag trodde men viktigt för mig att komma igång och göra mina första minuter, säger Enrico efter matchen. Nu är jag laddad att komma i form för att vara med och hjälpa City till många segrar.

Enrico kommer bli en viktig spelare för City och vi är glada att han är igång.

– Ja, såklart kommer han att betyda mycket för laget med sin rutin och nivå, säger tränaren Jawad Al Jebouri. Nu vill vi få tillbaka Eddie (Frejd), Markus (Wahlström) och Robert (Åstedt) också fortsätter Citytränaren. Det har varit många borta inledningsvis och det finns mycket kvar att få fram i gruppen.

Ytterligare en spelare gjorde debut i Citytröjan under lördagen. Fysiskt starke amerikanen Gerald Ben kom in i halvlek.

– Ja, vi gjorde ett taktiskt byte i halvlek för att få in mer fysik och spela med 3 forwards eftersom vi låg under med 0-2. Vi fick inte den utdelning vi ville ha på det bytet men viktigt för Gerald att komma in i vårt sätt att spela och få sina första minuter, avslutar Jebouri.

 

enrico-cardoso-nasare

 

 

Senaste nytt

 • 2000 seriematcher, en imponerande milstolpe

  CITY PASSERAR IMPONERANDE MILSTOLPE   Kommande söndag – 20 augusti – kan City glädja sig åt ett storstilat jubileum. Det är inte vilken gräns som helst som då uppnås. Föreningen spelar då den 2 000:e seriematchen i klubbens historia. Smaka på det, två tusen drabbningar… Det är samma sak som respektabla 180 000 minuter (125 […]Läs mer »
 • Andra raka för City!

  I kvällens hemmamatch mot Håbo tog City sin andra raka seger. Matchen slutade 2-0 (0-0) efter mål av Emil Fritzell och Bachir Katourgi. – Skönt att äntligen få göra första målet och tvinga det andra laget att öppna upp sig för att försöka kvittera, säger tränaren Jawad Al Jebouri. City skapade mängder av chanser men […]Läs mer »
 • CITY vände och vann

  Det blev som väntat en jämn och tuff match borta mot Gamla Uppsala på Kristi Himmelfärdsdagen. Hemmalaget gjorde 1-0 på sin första riktiga målchans i matchminut 70, och då trodde säkert de flesta att det skulle bli en ny svidande förlust för randigt. Men City reste sig och Peyman Alkoyun slog säkert in straffen i […]Läs mer »
 • Fysisk i gräspremiären

  Det blev en fysisk match mot serieledarna Skiljebo borta på naturgräs. Matchen slutade 1-2 efter 0-2 i paus. – Ja, det blev mer kamp än kontrollerat spel, säger tränaren Jesper Norberg efter matchen. Vi ger dem en 0-2 ledning, lite för enkelt, ganska tidigt och det blir en uppförsbacke igen. Det är något vi måste […]Läs mer »
 • Ny 3-poängare i bortamötet mot Norrtälje

  I strålande vårsol lyckades City vinna borta mot Norrtälje under måndagen. Matchen slutade 2-1 i Cityfavör efter 0-1 i paus. – Vi fick en dålig start med 0-1 i 6:e matchminuten och efter det var det bara att kriga för 3 poäng, säger tränaren Jawad Al Jebouri när vi når honom per telefon efter matchen. […]Läs mer »
Updated: maj 14, 2017 — 8:40 f m
016 - 51 67 02 | Årbygatan 4, 633 45 Eskilstuna | eskilstuna@city-fotboll.com | Org.nr. 818000-4742 | Copyright 2014 © Eskilstuna City FK | Byggd och Utvecklas av Prowa webb- och kommunikationsbyrå Frontier Theme